Attraktion


Du tittar på ögonen och munnen för att resten av ansiktet är dött. Och sedan ler du. Attraktion är en intressant funktion som den mänskliga kroppen har. Du ser henne och vet att du inte vill något annat än att vara det närmsta du kan vara med henne. Du är inte förälskad, du är kåt.


Musiken pulserar genom din kropp, spriten har höjt din puls och dina ögon är fixerade på henne. Hon ska bli din. Du har bestämt det och så blir det.


Under flera år försökte du förstå hur man som individ kunde tycka om att dansa till usel musik, tala med trista människor och tycka att det var kul. Sedan insåg du att alla på uteställen är utråkade och bara upprepar mönster som de vet leder till sexuella interaktioner.


Det du säger till henne har du sagt till hundratals kvinnor tidigare, det funkade då, det funkar nu. Du vet att det inte handlar om vad du säger utan om hur du säger det. Du vet att det inte handlar om vem du är, bara vem du verkar vara. Du vet att hur du klär dig avgör vem du får klä av.


Så du finner dig själv i att ta på dig din mask, ditt döda ansikte och le med din mun och dina ögon. Allt för att hon ska bli attraherad. Det är sorgligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0