Styrketräning, pandor och onani


Att träna på gym är ungefär som att runka i sällskap. För det första så är det oftast män som tränar i gymmet. Det kan vara därför som rummet med frivikterna brukar kallas för pojkrummet. Tjejerna och kvinnorna hoppar runt inne i en tom gymnastiksal medan den senaste tuggummipopartistens musik dunsar ut ur högtalarna. Men nu generaliserar jag. Vad kan jag säga, jag är dömd att försöka vara rolig.

Jag antar att styrketräning är något typiskt manligt. Det är enkelt, man behöver inte tänka och det handlar mest om att lyfta objekt i olika vinklar och repetera tills man är tillfredsställd eller tills venerna pumpar batterisyra och det känns som att lungorna är fulla av blod.

Det är med andra ord ganska likt den heterosexuella sexakten. Eller grupponani.

Men det är inte den enda likheten.

Alla vet varför man är där, man svettas och gör sin grej i tyst samförstånd. Man talar inte med någon när man lyfter vikter. Precis som att man inte snackar när man står vid pissrännan. Den som snackar förtjänar att hamna i rännan.

På tal om att runka.

Jag läste i Metro i veckan att kinesiska zooskötare har försökt få pandahannar intresserade av sex genom att pumpa dem fulla av viagra och ”videoutbilda” dem. Förstår ni vad det betyder?

Pandaporr!

Försöken misslyckades.

Undrar om man kan skapa ett gym för pandor…


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0